Стълба SAFETY STEP STEPLADDER

Цена:

439,00 лв

за бр. с ДДС/ На склад

439.00 лв. – 739.00 лв.

Little Giant Safety Step е идеалното решение при нужда от малка стълба в дома или офиса. Разполага с широки, устойчиви на приплъзване стъпала за максимална стабилност и сгъваема защитна рамка .

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Сега има малък гигант за малки задачи.

Little Giant Safety Step е идеалното решение при нужда от малка стълба в дома или офиса. Little Giant Safety Step разполага с широки, устойчиви на приплъзване стъпала за максимална стабилност и сгъваема защитна рамка /предпазител/ с вградена подложка за инструменти. Little Giant Safety Step също е идеален за лодки, RV и къмпинг, благодарение на изключително компактните си размери за съхранение. Изработена е от здрава, устойчива на корозия алуминиева сплав за допълнителна издръжливост, и все пак остава лека и лесно преносима.    

Безопасност

Little Giant Safety Step разполага с широки, устойчиви на приплъзване стъпала за максимална стабилност и сгъваема защитна рамка /предпазител/ с вградена подложка за инструменти. 

Устойчивост

The Little Giant Safety Step е  изработена от здрава, устойчива на корозия алуминиева сплав за допълнителна издръжливост, и все пак остава лека и лесно преносима. 

Компактност

Широка е само 12,7 см.  Със супер компактните си размери Little Giant SAFETY STEP се побира навсякъде.  Идеалната стълба за дома или офиса. Перфектното решение за лодки, къмпинги и други.

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.67 , 52 глас(а)

Други продукти от Стълби и аксесоари

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: