Стълба Safety Cage – FIBERGLASS

Цена:

1 999,00 лв

за бр. с ДДС/ На склад

1,999.00 лв. – 2,549.00 лв

Когато търсите начин да увеличите безопасността при използването на стълбата на работното място – отговорът е Little Giant Safety Cage. Стълбата е  най-доброто решение за предпазване на работниците. 

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Безопасност

Safety Cage предлага изключително високо ниво на безопасност. За разлика от стълбите с платформа, дизайнът на Safety Cage позволява да използвате и двете си ръце докато работите нависоко и да се чувствате защитени от падане или нараняване. Освен че дава възможност на работниците да изпълняват задачи в която и да е посока, Safety Cage се отличава с патентованата технология Ground Cue, което сигнализира за последното стъпало.  Цели 20% от нараняванията по време на работа със стълби възникват, когато работниците случайно пропуснат най-долното стъпало, докато слизат от стълбата. Тази технология позволява на работещия да почувства и чуе звуков сигнал, при слизане.

Съобразена с Вашите нужди

Изработена от електро непроводима сплав на фибростъкло и смола, с голяма здравина, тази клетка е по-мобилна и лека от другии варианти, като платформа и скеле. Това в комбинация с Tip & Glide Wheels и позволява да се използва да е изключително компакта и лесна за придвижване. Little Giant Safety Cage е с товароносимост до 170 кг.

Safety Cage – Характеристики

Конструкция от електро непроводимо фибростъкло

Съобразена с всички съвременни изисквания за безопасност

Товароносимост до 170 кг.

Включва 2-годишна гаранция

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.91 , 35 глас(а)

Други продукти от Стълби и аксесоари

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: