Акустични стенни панели и плоскости Ecophon Akusto

Акустични стенни панели Ecophon

 

Стенните панели Ecophon Aкusto се използват като интериорно решение за помещения, които се нуждаят от подобряване на звуковия комфорт. Офис помещения, Заведения, Ресторанти, Болнични заведения, Училища, апартаменти и къщи са част от местата, където е почти задължително използването стенните акустични панели. С разнообразните си цветове, Ecophon Aкusto лесно се превръща в интериорен акцент, в интериорния дизайн.

   

ecophon_akusto_wall_panel.jpg

 

Saint-Gobain Ecophon предлага и разнообразие от акустични преградни стени за офиси. Те отделят не само визуално отделните работни места, но и играят отново ключова роля в акустичния и звуковия комфорт в помещението. Така служителите са много по-концентрирани в работата си и не се разсейват.

   

Stroitelni.bg e официален дистрибутор на Ecophon за България и предлага цялата продуктова гама и всички видове акустични стенни панели.

   

Ние ще Ви предложим всички продукти на Ecophon, както и професионална консултация.

    

Stroitelni.bg предлага пълен инжинеринг за всички системи на Еcophon.

 

В случай, че желаете консултация относто акустичните и звукопоглъщащи материали на Ecophon не се колебайте да се свържете с нас, чрез телефоните или формата за контакт.

    

 

Запитване за цена и консултация:
[email protected]  или Тел: 0887 64 87 19


 


4.22 , 45 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: