• Изтривалки

  Stroitelni.bg е официален представител и дистрибутор на HD Door Matting Solutions. Компанията е европейска и се специализира в разработването и производството, на професионални входни почистващи системи. Фирмата е с утвърдено на пазара качество и надеждност, продуктовата гама е разработена в крак с всички съвременни тенденции във входните изтривалки.


  Ние Ви предлагаме едно изгодно, разумно и икономично решение на вашите нужди. Изтривалките за вграждане HDDMS, от сериите  L45, HD40 и HD60 отговарят на всички изисквания за пространства, подложени на тежък или много тежък трафик. Специално разработени за вътрешно или външно използване, притежават отлична абсорбция на влага и почистващи свойства. Това прави изтривалките от сериите ни подходящи за всеки дом, бизнес сграда, болница, магазин, супермаркет, ресторант или всеки един голям или малък търговски център.

   

  Ние предлагаме входни изтривалки, по Ваши предпочетени и избрани размери.


 • Паркинг настилки

  Stroitelni.bg е официален представител и дистрибутор на АСО. ACO Group е един от световните лидери в технологиите за отводняване. Промените в климата ни изправят пред предизвикателства, на които трябва да отговорим с екологични и иновативни решения. Със своя интегриран подход, АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.


3.91 , 53 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: