• Топлоизолация Цени

  Ние предлагаме цялостни системни решения, като всяка топлоизолационна система има различен гаранционен срок в зависимост от производителя. Ние можем да ви консултираме коя топлоизолация е най-подходяща за вас, както и какви са моментните промоции и условия на всички фирми, които предлагат топлоизолация. Ще ви помогнем в качествения избор и комбинация на различните компоненти, които ще доведат до многократно понижаване на цената, без да се прави компромис с качеството.
        
  Ние можем да Ви предложим не само пълната продуктова гама на Baumit, FibranAustrotherm, Ceresit и Weber, но и можем да Ви консултираме за най-новите иновации във външна или вътрешна топлоизолация.          
            
  Stroitelni.bg e дистрибутор и доставчик на топлоизолация за цяла България. За по-големи количества предлагаме преференциални обектови цени.
        
  Тук ще намерите още :
    - Външна топлоизолация,
    - Вътрешна топлоизолация,
    - Топлоизолация за под,
    - Дюбел,
    - Лепило за топлоизолация.
    

    

  Ние предлагаме Топлоизолация на най-добрите цени в България.

  Запитванe за цена и консултация: [email protected]

  НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД!!! Само при нас ще намерите всички видове изолационни материали на най-добри цени.

  Поръчай по телефон: За София: 0882 054 184  и 0885 807 432 За Пловдив: 0885 821 047


 • СУХО СТРОИТЕЛСТВО

  Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

  Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

  ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184

 • Сухи строителни смеси

  Сухи строителни смеси - Строителна Химия - Бои - Лакове - Фуги

  Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

  Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

  ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184

 • Шпакловки

  Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

  Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

  ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184

 • Хидроизолации

  Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

  Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

  ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184

 • Покривни прозорци VELUX

  -10% Покривни прозорци VELUX - Ново поколение!

  Какво е нужно да знаете преди да изберете покривен прозорец velux?

   

  Предимствата на прозорците VELUX:

    

  • Утвърдена марка на световния пазар вече 70 години и 14 година на българския пазар - име, на което можете да се доверите.

  • Точна и бърза доставка на наличните продукти, които могат да са при Вас в рамките на 2 дни от датата на поръчка.

  • Монтажа се извършва от професионални групи монтажници, обучени от VELUX, в цялата страна.

  • Продуктите на VELUX са създадени така, че да си пасват един с друг. Това Ви дава възможност да комбинирате продуктите по ваш вкус или ако е необходимо след време да подмените с нови.

    

    

  Кой модел прозорец VELUX е най-подходящ:

    

  1. Стандарт -- с най-ниски цени, това е най-ниският клас покривни прозорци който се предлага.

   

  VELUX GZL 1050 с горно управление – горна дръжка за управление; вградена вентилация ;филтър срещу прах и насекоми

  • VELUX GZL 1050 B с долно управление – цинкова долна дръжка; двустепенна вентилационна система; филтър срещу прах насекоми

      

     

  2. Стандарт плюс – с малка разлика в цена от „Стандарт“, но с по-добри технически характеристики и предимства.

    

  VELUX GLL 1055 с горно управление - горна дръжка за управление; вградена вентилация; филтър срещу прах и насекоми; ThermoTehnology TM ; допълнително специално уплътнение; ламиниран стъклопакет.

    

  VELUX GLL 1055 B с долно управление - цинкова долна дръжка; двустепенна вентилационна система; филтър срещу прах насекоми; ThermoTehnology TM ; допълнително специално уплътнение; ламиниран стъклопакет.

    

  VELUX GLU 0055 с горно управление - горна дръжка за управление; вградена вентилация; филтър срещу прах и насекоми; ThermoTehnology TM; допълнително специално уплътнение; ламиниран стъклопакет; без нужда от поддръжка.

    

    

  3. Премиум – иновация в покривните прозорци – Моделите на VELUX от премиум серията са най-високия клас покривни прозорци и имат възможност за задвижване, чрез дистанционно управление. Това дава възможност да бъдат монтирани на трудно достъпни места.

    

  VELUX GPL 3070  с долно управление - алуминиева долна дръжка; вградена вентилационна система; филтър срещу прах насекоми; ThermoTehnology TM ; допълнително специално уплътнение; ламиниран стъклопакет; без нужда от поддръжка(GPU); двойна функция; панорамна гледка.

    

  VELUX GGL 306021 с горно управление - горна дръжка за управление; вградена вентилационна система; филтър срещу прах насекоми; ThermoTehnology TM ; допълнително специално уплътнение; ламиниран стъклопакет; без нужда от поддръжка(GPU); намаляване на шума при дъжд; сензор за дъжд; дистанционно управление; предварително зададени програми.

    

    

  VELUX ви помага:

  • Да се наслаждавате на повече дневна светлина – с до 10% по-голямата площ на стъклото осигурява по-добра гледка към външния свят.

  • Да намалите енергията, която използвате за отопление на помещението – благодарение на новата система ThermoTehnology TM.

  • Да създадете модерен и елегантен завършек на вашия дом.

  • Новата вентилационна система позволява домът ви да диша дори и при затворен прозорец.

    

  Представяйки всички тези нови и иновативни нововъведения в производството на своите покривни прозорци, VELUX доказва, че е най-иновативната марка на пазара.

    

    

  Количества на склад!!! Топ Цени. Безплатна доставка, при закупуването на поне 3 броя покривни прозорци, за цялата страна!
     
  Запитване за цена и консултация на: [email protected]   тел: 0899 920 816
   
    
  Как да изберете правилното разположение на Вашия прозорец VELUX?

 • Окачен таван AMF - Растерен таван

  Растерен окачен таван AMF - Knauf

  НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД!!! 

  Поръчай по телефон: За София: 0887 648 719 За Пловдив: 0885 821 047

  за Доставки в страната: 0887 648 719

  AMF е предприятие от групата на Knauf, което от години произвежда растерни окачени тавани с разширени функции, които ги правят още по приложими. Те съчетават естетическите изисквания с необходимостта от сигурност.

   

  Звъкопоглъщането и звукоизолацията са най-важните акустични качества, които едно акустично пано е нужно да притежава за да бъде качествен и предпочитан материал за една добра акустична среда. Паната AMF с дългогодишния си опит са достигнали това ниво на качество и имат нужната визия, за да отговарят изцяло на вашите изисквания. Проектирани са да бъдат пожарозащитни и са изработени от експерти за специални области на приложение: летища, хотели, училища, семинарни зали, лаборатории и помещения изискващи висока степен на сигурност.

   

  Stroitelni.bg е официален дистрибутор на растерни окачени тавани AMF  за България.

   

  При нас можете да намерите това от което имате нужда. Единственото, което трябва е да разгледате разнообразието от артикули и да изберете вашия. В случай че се интересувате от допълнителна информация относно продуктите на AMF не се колебайте да ни потърсите на посочения e-mail или на нашия телефон.

  Запитванe за обектови цени: 0887 648 719

 • Окачен таван и акустика - Ecophon

  Окачен растерен таван и акустика - Ecophon

   

  Акустичните системи Ecophon представляват звукоизолационни и звукопоглъщащи стенни панели или плоскости за растерни окачени тавани.

   

  Saint-Gobain Ecophon е специализирана в производството на акустични окачени и растерни тавани и акустични решения, които отговарят на всички изисквания за добра среда на звука. Звуковият комфорт е от изключително значение за комфортната работна среда, където хората могат да работят и общуват спокойно - офиси, училища, болници, магазини, ресторанти, нощни заведения, промишлени помещения и други. Продуктите и системите на Saint-Gobain Ecophon се продават по цял свят, чрез 13 търговски дружества и 30 дистрибутори.

    

  Stroitelni.bg e официален дистрибутор на Ecophon за България.

   

  Ние ще Ви предложим всички продукти на Ecophon, както и професионална консултация.

   

  Stroitelni.bg предлага пълен инжинеринг за всички системи на Еcophon. Включваш изготвяне на Професионален монтаж на растерен таван.

   

  В случай, че желаете консултация относно акустичните и звукопоглъщащи материали на Ecophon не се колебайте да се свържете с нас, чрез телефоните или формата за контакт.

   

    

  Запитване за цена и консултация: [email protected]  или тел: 0887 64 87 19

   

   

 • Окачени тавани и акустика - Eurocoustic

  Окачени растерни тавани и акустика - Eurocoustic

   

  Окачените тавани Eurocoustic представляват стенни панели с перфектно звукопоглъщане и естетичен вид.

    

  Saint – Gobain Eurocoustic е специалист по топло и звукоизолация, шумоизолация и противопожарна защита. С тези качества паната на Eurocoustic за растерни тавани са на много доброи ниво спрямо конкурентите си. Продуктите са изработени от минерална вата, гарантират за устойчивост (дори при голям диапазон на средата) включително, в условия на висока влажност. Чрез Saint – Gobain Eurocoustic можете да разгърнете своето творческо въображение, с богатия избор от цветове и модели, всеки един с добро качество и добро ниво на акустичните характеристики.

     

  Stroitelni.bg e официален дистрибутор на Eurocoustic за България.

  Ние ще Ви предложим всички продукти на Eurocoustic, както и професионална консултация.

     

  Stroitelni.bg предлага пълен инжинеринг за всички системи на Eurocoustic. Професионален монтаж на растерен таван. 

   

  В случай, че желаете консултация относно акустичните и звукопоглъщащи материали на Eurocoustic не се колебайте да се свържете с нас чрез телефоните или формата за контакт.

    

     

  Запитване за цена и консултация: [email protected]  
  тел: 0887 64 87 19
 • Системи за саниране на стоманобетонни конструкции - Кнауф

 • Отводняване

  BAUZENTRUM и Stroitelni.bg са основен търговец и дистрибутор на материали за:

  • Линейни отводнителни система (Линейно отводняване)

  • Kаломаслоуловители - оразмеряване, монтаж и почистване на Kаломаслоуловители

  • Капаци за шахти и точкови оттоци (за пътища, пешеходни зони, зелени зони)

  • Капаци за достъп (тротоари, шахти и сутерени)

  • Задържане и инфилтрация на дъждовни води

  • Контролирано изпускане - клапи за дроселно изтичане

  • Сепаратори за нефтопродукти

  • Отводняване на покриви, тераси и фасади

  • Отводняване за баня

  • Отводняване за дома, двора и градината

  • Пречиствателни станции

  • Отводняване за хранителната промишленост

  • Помпи и помпени станции

  • Уплътнения за преминаване на тръби

 • Стълби и аксесоари

  BAUZENTRUM и Stroitelni.bg са основен търговец и дистрибутор на стълбите с марката Little Giant Ladder System®.

  През 70-те години Харолд „Хал“ Уинг се запознава с немски художник, който има интересна идея и примитивен прототип на нов вид стълба. Хал подобрил стълбата и проектирал това, което сега е известно като най-здравата, сигурна и най-гъвкава стълба в света - Little Giant Ladder System®. Тази система за многофункционална стълба с професионален клас може да бъде настроена на 24 различни позиции и е може би най-известната стълба в света. Хал направил демонстрации на стълбата в цялата страна на държавни изложения и търговски изложения. Поръчки за строителство и опаковане приемал и извършвал от гаража си. Работейки рамо до рамо със съпругата си Бриджит и седемте им деца, Хал изградил Little Giant Ladder Systems® на основа на качество и иновации. Постепенно  професионалистите започнали да разбират, че системата Little Giant Ladder е най-добрата стълба в света.

 • Горна дръжка за управление Стабилна конструкция, плътно затваряне Закалено външно стъкло Естетичен и изтънчен дизайн - естествена дървесина Вградена вентилация  Филтър срещу прах и насекоми Завъртане и стабилизиране на крилото на 180° за лесно почистване Лесно и бързо поставяне на сенници и щори     

  Цена: 459,00 лв за бр. 510,00 лв
 • Цинкова долна дръжкаДвустепенна вентилационна система за покривни прозорциФилтър срещу прах и насекоми  

  Цена: 567,00 лв за бр. 630,00 лв
 •   Горна дръжка за управлениеВградена вентилационна системаФилтър срещу прах и насекомиThermo Technology™Допълнително специално уплътнениеЛаминиран стъклопакет     

  Цена: 571,50 лв за бр. 635,00 лв
 • Горна дръжка за управление Вградена вентилационна система Филтър срещу прах и насекоми Покривни прозорци с ThermoTechnology™ Допълнително специално уплътнение Ламиниран стъклопакет Без нужда от поддръжка   

  Цена: 715,50 лв за бр. 795,00 лв
 • Алуминиева долна дръжка Вградена вентилационна система Филтър срещу прах и насекоми ThermoTechnology™ Допълнително специално уплътнение Ламиниран стъклопакет Двойна функция Без нужда от поддръжка (GPU) Панорамна гледка Естествена дървесина (GPL)      или бял полиуретан (GPU)      

  Цена: 1 192,50 лв за бр. 1 325,00 лв
 • VELUX система за монтаж:     А     =  Устойчива на метеорологични условия обшивка    B     =  Допълнителна изолация и защита    C   =  Идеално вътрешно оформление        

  Цена: 215,00 лв за бр.
 •   Горна дръжка за управление Вградена вентилационна система Филтър срещу прах и насекоми ThermoTechnology™ Допълнително специално уплътнение Ламиниран стъклопакет Намаляване на шума при дъжд Сензор за дъжд Дистанционно управление  VELUX INTEGRA® Предварително зададени програми Без нужда от поддръжка (GPU)  

  Цена: 2 502,00 лв за бр. 2 780,00 лв
 • Горна дръжка за управление Вградена вентилационна система Филтър срещу прах и насекоми Thermo Technology™ Допълнително специално уплътнение Двукамерен ламиниран стъклопакет Покритие за лесно управление Покритие срещу външен конденз Без нужда от поддръжка (GPU)     

  Цена: 868,50 лв за бр. 965,00 лв
 •  VELUX Cabrio - ПремиумДва прозореца се превръщат в балкон Има вградена вентилационна система Филтър срещу прах и насекоми Thermo Technology Допълнително специално уплътнение Двукамерен ламиниран стъклопакет Покритие за лесно почистване Покритие срещу външен конденз     

  Цена: 5 310,00 лв за бр. 5 900,00 лв
 • Ръчно управление  VELUX - Премиум  Пръчка ZCZ 080K Телескопична пръчка ZCT 200K Адаптор ZOZ 040 Ключалка за прозорци ZOZ 012K      

  Цена: 40,00 лв за бр.
 • Гипсофазер Кнауф - Vidiwall 10мм, ръб SK   Mинимална плътност 1200 кg/m2   Гипсофазер размери: 1000x1500x10 мм. 1200х2000х10 мм 1200х2500х10 мм   Тип ръб SK

  Цена: 13,24 лв за м2 с ДДС
 • Гипсофазер Кнауф - Vidiwall 15 mm SK   Mинимална плътност 1200 кg/m2Гипсофазер размери1000х1500х15 мм 1200х2000х15 мм 1200х2500х15 мм  Тип ръб SK

  Цена: 18,90 лв за м2 с ДДС

3.66 , 61 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: