ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ VELUX GLL 1061 С ГОРНО УПРАВЛЕНИЕ - СТАНДАРТ ПЛЮС

Цена:

630,00 лв

(-10%)

567,00 лв

за бр.

  

  • Горна дръжка за управление

  • Вградена вентилационна система

  • Филтър срещу прах и насекоми

  • Thermo Technology

  • Допълнително специално уплътнение

  • Ламиниран стъклопакет

 

  

 

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

За правилното монтиране на прозорец Velux е необходимо към него да се добави обшивка. Обшивките са два вида в зависимост от покрива:

  

Покривен прозорец VELUX, с горно управление

Стандарт Плюс GLL 1061

Нашият нов, енергийно оптимизиран покривен прозорец с горна дръжка поддържа дома Ви топъл и изключително енергийно ефективен.

  
С помощта на новата изолационна система ThermoTechnology™ и допълнително специално уплътнение, този прозорец притежава отлични изолационни качества.

   
Уникалната горна дръжка го прави подходящ за почти всички височини на монтаж и позволява да поставите бюро или диван отдолу и все пак да отваряте прозореца удобно и лесно.

  • Горна дръжка за управление

  • Вградена вентилационна система

  • Филтър срещу прах и насекоми

  • Допълнително специално уплънение

  • Ламиниран стъклопакет

  • Thermo Technology

   

   

Ако искате да управлявате удобно своя покривен прозорец Стандарт Плюс само с натискане на бутоните, можете лесно да направите това, като го оборудвате с нашия електрически мотор KMG и дистанционното управление KUX. Това е много практично и за високо поставени прозорци.Нововъведената изолационна система ThermoTechnology™ превръща прозореца Ви в изключително ефективен щит срещу вятър и студен въздух.
 
Снабден с допълнително специално уплътнение, той Ви предлага по-висока енергийна ефективност и запазва топлината в дома Ви.
Благодарение на ламинираното му вътрешно стъкло можете да спите, работите и се забавлявате безопасно под този покривен прозорец.
  
Ако стъклото се счупи поради силен удар, то няма да се натроши на парчета или да падне. Идеалното решение, ако търсите допълнителна безопасност и спокойствие.

    

    

Използвайте по-малко енергия:

 

  • ThermoTechnology™
  • Допълнително специално уплътнение

Новосъздадената изолационна система ThermoTechnology™ превръща Вашия прозорец в изключително силен щит срещу вятъра и студения въздух. Подсигурен със специално допълнително уплътнение срещу проникване на въздух, този прозорец предлага по-висока степен на енергийна ефективност и поддържа дома Ви топъл.

  

   

  

Лесно добавете дистанционно управление:

 

Ако желаете да отваряте Вашия прозорец клас Стандарт Плюс още по-комфортно, само с едно натискане на бутон, лесно можете да го превърнете в електрически с дистанционно управление. За целта трябва да добавите електрически мотор  KMG 100K и електрическа система за контрол KUX 100(възможно е само за прозорци с горна дръжка). Особено практично решение за прозорци, поставени на недостъпна височина.

              

   

 

Безопасно стъкло за допълнително спокойствие:

  

  • Ламиниран стъклопакет

  

Можете да спите, работите или играете безопасно под този покривен прозорец, благодарение на неговото ламинирано вътрешно стъкло. Ако се удари много силно и се счупи, то няма да се разбие и разпадне. Идеално решение, ако искате допълнителна защита и спокойствие.

 

  

 

Защо горната дръжка е хит:

  

  • Горна дръжка за управление

    

Само покривните прозорци на VELUX са създадени с горна дръжка. Тя има две основни предимства: прозорецът се отваря и затваря лесно, дори ако под него има мебели; прозорецът се монтира достатъчно ниско в ската на покрива, така че да имате гледка, независимо дали сте прави или седнали.

   

 

  

Избор на правилния модел прозорец и височина на монтажа:

   

В повечето случаи препоръчваме закупуването на покривен прозорец с горно управление. Оптималната височина за монтаж е ниската (да започва от 90-100см от пода и да стига до 180-220см) – така ще постигнете прекрасна гледка към околността и същевременно ще има място да поставите мебели отдолу, а управлението на горната дръжка е е лесно и удобно.

     

 

 


2.70 , 50 глас(а)

Други продукти от Покривни прозорци VELUX

избрани продукти

За сваляне

Каталог Велукс - Velux 2014

Каталог покривни прозорци Велукс - Velux 2014

За сваляне (0)

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: