Интериорни и Външни Врати Porta Doors

 • Интериорни Врати

  Какво е необходимо да има една интериорна врата, за да сте сигурни, че тя е правилният избор?

    

  Интериорната врата е проектирана за жилищни и офис помещения. Вратите не са предназначени да се използват като входни врати, от стълбището към жилището или на други места, където атмосферните условия са неблагоприятни. Porta Doors имат голяма гама от интериорни врати, с които всеки един наш клиент може да намери нужния му модел врата, по отношение на покритие, характеристика и цена.

    

  Освен външният им вид, релеф, остъкляване, трябва да се има предвид и някои технически изисквания, които са ви нужни, при избора на интериорна врата. Те трябва да са стабилни да имат добро уплътнение между крилото и касата.

    

  Всеки модел на интериорните врати на Porta Doors са изработени индивидуално. Така по този начин фирмата успява да предложи, на всеки клиент това, от което има нужда. Широката гама от цветове и варианти за остъкление допринася за голямото разнообразие.

     

  Porta Doors е фирма, с дългогодишен опит и е лидер, в проектирaнето и производството на висококачествени врати. Ние винаги сме били и ще бъдем в крак, с новите тенденции в дизайна и технологиите, в производството. Компанията дава 5 години гаранция за всяка врата.

 • Противопожарни Врати

  Предлагаме обектови цени и отстъпки за по-големи количества! Монтаж в цялата страна.

   

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected] или [email protected] Тел: 0899 920 816

 • Входни врати

 • Специални врати

  Stroitelni.bg предлага пълната продуктова гама за:

   

  1. Димозащитни врати
  2. Противовзломни врати
  3. Шумоизолационни врати
  4. Взломозащитни врати
  Количества на склад от най-масовите модели.
  Запитвания за цена и консултация:
  [email protected] или Тел:0887 64 87 19
 • Гаражни врати

  Какво трябва да знаете преди да изберете гаражна врата?

   

  Най-евтиния и бърз вариант е маховата гаражна врата или така нареченото летящо крило. Тази врата няма изолация и именно това дава разликата в цената, но тя също може да е снабдена с механизъм с дистанционно управление. Това я прави икономически най-изгодното решение за вашия гараж и перфектно решение за вашия подземен гараж.

   

  Друг вариант за вашия гараж са секционните гаражни врата, които имат добри топлоизолационни качества. Тези врати задоволяват изискванията и на най-взискателния клиент.

  Те могат да бъдат поръчани в различни цветови гами и дървесни декори. Всяка врата има 2 години гаранция на продукта и 10 години гаранция срещу корозия.

   

  Мислите как да си отворите гаражната врата без да излизате от колата в студеното и дъждовно време? Ние сме помислили за всичко. Разнообразието от автоматични гаражни врати може да задоволи всяко ваше желание. Независимо дали е за нова сграда или е за обновяване на сегашния ви гараж. С едно натискане на бутона и гаражната врата  ще се отвори и автоматично ще ти позволи да влезеш у дома си.

           

   предлагаме:

   

   - Секционни гаражни врати – повече място във вашия гараж. Предимството им е, че можете да използвате пълната височина на отваряне на гаража, тъй като се нагъва до тавана и спестява място.

   

   

   - Махови гаражни врати – удобство, добър външен вид и ниска себестойност. Удобни за отваряне дори когато е ръчно. Маховите гаражни врати на Locher се монтират лесно и са много безшумни.

   

   

  Аксесоари за гаражни врати на ниски цени – защитете своя дом, с голямата гама от аксесоари като дистанционни за гаражни врати, канални и кодирани управления или биометричен скенер допринасят за улеснение при работа с гаражните врати.

 • Индустриални и логистични врати

  Индустриални врати – изберете най- подходящите дизайн и функции с индивидуална поръчка.

  Предлагаме професионални решения за всички индивидуални изисквания. За запитване за цена, моля да се свържите с наш сътрудник през формата за контакт или телефоните в сайта.

   

  Индустриалните врати са създадени с течение на годините и опита на своите потребители. С тяхна помощ производителя стига до правилния избор на вида и оформлението, което е от първостепенно значение. Правилно подбраните продукти спомагат за добрата визия и логистичните процедури и снижават разходите.

   

  Всички индустриални врати  отговарят на европейския стандарт. Произвеждат се в стриктно подчинение и строго съобразяване с този стандарт.

   

  Видове:

   

  • Индустриални секционни врати - това което ви е нужно. Едно добро решение за затваряне на индустриални обекти.

  Елегантния дизайн допринася за добрия имидж на предприятието.

   

  Индустриални Ролетни врати и решетки - индивидуални и уникални. Универсални сами за себе си, идеално средство за затваряне.

  Имат възможност да са алуминийеви или стоманени, или да си изберете цвят по RAL

   

 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)Интериорни врати с класически дизайн, елегантност и висок стандарт на изпълнение – това са отличителните черти на колекцията Лондон.

  Цена: 545,00 лв за бр.
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Ето няколко характеристики, с които интериорните врати от групата на Porta Decor са най-продаваните продукти, на Porta Doors през последните години. Вратите Порта Декор са отлична комбинация, в съотношение цена и качество.

  Цена: 490,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от Porta колекцията Minimax са атрактивно предложение за клиентите, които търсят ниска цена, но не допускат компромис, с качество на продукта. 

  Цена: 498,00 лв
 • *Промоцията, от 10% важи при поръчка над 3 броя врати, в шоурумите в    гр. София и гр. Бургас.*Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)   Вратите от серията Порта Стил се характеризират, с разнообразни декоративни качества, които запазват индивидуалния подход, към интериора. Ниските цени са водещ фактор, в избора на врати Porta...

  Цена: 592,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати Порта Нова са с голямо разнообразие от модели, от висококачествени материали, с атрактивен и стилен дизайн, както и модели, с остъкления са сред основните предимства на тази серия.

  Цена: 797,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Уникалният характер на моделите интериорни врати Порта Лайн е подчертан от вградените в крилата алуминиеви лайсни. Моделите от тази колекция са достъпни в широка цветова гама и високо издръжливите и качествени покрития CPL HQ и Портадур.

  Цена: 650,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    За производството на врати Porta Doors се използва изключително издръжливият, на надраскване и износване Ламинат CPL HQ, с дебелина 0,2 или 0,7 мм. Таблата и касата покрити с CPL HQ - това е гаранция за най-високо качество и комфорт.

  Цена: 583,00 лв
 • Цената е за КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от колекцията Порта Концепт са в крак с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Моделите са базирани на ефектна рамкова конструкция от вертикални и хоризонтални греди, при което са използвани дървени материали с висококачествени показатели.  

  Цена: 807,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Класическите крила, на интериорни врати Porta Madryd са с елементи от висококачествено борово дърво, отличаващи се с много устойчива конструкция.  Повърхността на крилото е защитена, с екологични водни лакове.

  Цена: 1 879,00 лв
 • ВРАТА + КАСА 14-16 см. (без монтаж)Дизайнът на колекцията Натура Лайн е допълнение, към радващата се на голям интерес колекция Порта Лайн. Алуминиевите елементи, в сребристо или златисто съчетани с естественото покритие Селект създават интересна композиция, отговаряща на съвременната линия на аранжиране, на вътрешното пространство.  

  Цена: 1 485,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Натура Спейс е израз на новото мислене за пространството изразено, в умението да се откажете от прекаленото затваряне на помещенията и да се убедите, че светлината е най-добрият дизайнер на вътрешни пространства.  

  Цена: 1 725,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Вратите от колекцията Porta Level съчетават различна и модерна визия!

  Цена: 817,00 лв

3.67 , 42 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: