Стълба KING KOMBO

Цена:

649,99 лв

за бр. с ДДС/ На склад
649.99 лв. – 849.99 лв
Стълбата Little Giant King Kombo от фибростъкло е първата стълба в света, която може да е и удължена стълба и наклонена, и в същото време удобна и практична.   Детайли Little Giant King Kombo Ladder.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Всеки ден работници и търговските специалисти се сблъскват с десетки уникални ситуации, които изискват различни видове и размери стълби. В много случаи те са принудени да използват погрешна стълба, за да си свършат работата. Little Giant е проектирал всестранната стълба King Kombo за предотвратяване на наранявания, като ви дава гъвкаво, силно, но леко катерещо решение за десетки приложения.

Стълбата 3-в-1 Little Giant King Kombo е първата стълба в света с няколко функции –  удължаваща се стълба, двустранна стълба и наклонена.

King Kombo е конструирана от непроводящо, леко фибростъкло и е напълно съчленена комбинационна стълба – единствената по рода си. Въпреки че е конкурентоспособна с обикновена стълба, King Kombo работи като стълба, издържаща 170 кг., широка базова удължителна стълба и стръмна стълба, която също служи като таванска стълба за достъп и лека, многофункционална стълба за рамкиране.

Нейната права страна позволява на операторите да имат достъп до тесни работни помещения, между стени или стълбовете и покривните или тавански помещения. King Kombo отговаря и надхвърля всички OSHA и ANSI Type IAA, издържащи  170 кг. стандарти за комбинация, разширение и A-рамка стълби.

King Kombo за професионалисти

King Kombo Pro буквално ще ви помогне да изпълните най-много задачи само с една стълба. Можете да настроите King Kombo от нормална позиция към разширение за секунди. За задачи като боядисване или достъп до труднодостъпен ъгъл, можете просто да използвате King Kombo като безопасна, наклонена стълба. Благодарение на въртящата се стенна подложка за наклонената позиция, King Kombo защитава вътрешните и външните ъгли, лесно нараняеми повърхности като алуминиев обшивка, гипсокартон и циментова замазка. Скоростта на King Kombo ще ви изуми. Никога не сте работили толкова бързо и безопасно!

King Kombo Индустриал

King Kombo Industrial носи цялата мощност и скорост на Pro, с ултра-тежкотоварни крака, с агресивни протектори за елитно сцепление и издръжливост за тежки индустриални условия. King Kombo Industrial също така осигурява всякакъв ъгъл, полюс и захващане на V-образната стойка за позицията на стълбата за разширение. Тази здрава ръкохватка отговаря на вътрешните и външните ъгли и дори предлага защита за повредени повърхности като боя, гипсокартон, циментова замазка и кръгли стълбове. Бързина, мощност и безопасност – подгответе се да бъдете по-бързи и по-обезопасени от всякога!

.Издържа до 170 кг. тегло.

.Rapid Locks™

.Преработена Quad-Lock™ панта

.2 години гаранция

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.12 , 49 глас(а)

Други продукти от Стълби и аксесоари

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: