Стълба JUMBO STEP STEPLADDER

Цена:

399,00 лв

за бр. с ДДС/ На склад

399.00 лв. – 599.00 лв

Предлагайки стабилност и здравина с лека конструкция, Little Giant Jumbo Step е идеалният избор за работни места, които изискват често катерене и дълги периоди на стоене.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Останете удобно

Отличаващ се със стъпала, които са широки 23 см., със стълбоподобен дизайн, Little Giant Jumbo Step Stool предлага допълнително пространство, което е необходимо, за да помогне за създаването на по-комфортна работна ситуация. Независимо от височината, уникалният дизайн позволява на потребителите да се чувстват сякаш стоят на земята, дори когато работят по стълбата. Освен това, с подобен на стълба дизайн, потребителите могат лесно да се разхождат нагоре и надолу по стълбата.

Повишаване на безопасността

В допълнение към създаването на по-удобно място за работа, тази стълба предлага редица функции за безопасност, които спомагат за създаването на по-добра работна среда. Сред тях са устойчивите на приплъзване стъпала, които предлагат превъзходно сцепление върху почти всяка повърхност. С дръжка, която се простира доста над горната стъпка, потребителите могат също безопасно да се придържат към стълбата, докато са на върха или могат да се отпуснат удобно срещу нея, докато изпълняват задачата си.

Стълба, на която можете да разчитате

The Little Giant Jumbo Step може да се похвали с патентован дизайн, който позволява лесното използване на стълбата. Предлагайки 2, 3 и 4-степенни модели, стълбата може лесно да се сгъне до дълбочина на съхранение само 4 ½ инча, когато не се използва. Междувременно, перилото може да се използва и за задържане на подложка за инструменти с тегло до 25 килограма. Въпреки компактния си дизайн и лекота на използване, този модел може да издържи до 170кг.

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.83 , 36 глас(а)

Други продукти от Стълби и аксесоари

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: