стълба HYPERLITE SUMO FIBERGLASS

Цена:

1 299,99 лв

за бр. с ДДС/ На склад

Единствената стълба за удължаване в света с патентованата система за изравняване Sumo, Little Giant HyperLite Sumo.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Единствената стълба за удължаване в света с патентованата система за изравняване Sumo, Little Giant HyperLite Sumo предлага изключителна стабилност, съчетана с лека изработка. Със своята лесна способност за изравняване, съчетана с лекотата си, този модел предотвратява инциденти и други наранявания на работното място, като същевременно осигурява трайност, необходима за почти всяка работа.

Да останеш в безопасност:
Този конкретен модел предлага система за изравняване, която удвоява ширината на основата на стълбата, като същевременно увеличава стабилността на страничния ѝ връх. По-лек от най-леката обикновена удължителна стълба на всеки друг производител, този модел предлага стабилна настройка за всяка работа. За по-нататъшно подпомагане при изравняване на стълбата, този модел разполага с ниво на балонче и индикатор за ъгъл отпред назад, като по този начин допълнително помага за безопасното поставяне на стълбата. Благодарение на патентованата функция Sure-Set на крака, краката на стълбата могат да бъдат настроени или на плоски или на шипове, за да помогнат допълнително да я задържите на място.

Лесно използване:
Отличаваща се с уникалната странично монтирана система с двойни ролки, тази стълба предлага лесен начин за повдигане на мухата. Всъщност функцията намалява усилието с 45 процента, като същевременно премахва потенциалната опасност от задействане, създадена от традиционните въжени системи с централни ролки. С широките си стъпала стълбата също така позволява на работниците да я използват удобно, без да създават умора на краката.

Опции за задоволяване на вашите нужди:
Със своята изключителна непроводима висококачествена зелена релса, стълбата Little Giant Hyperlite Sumo се отличава с цвят, за който е научно доказано, че е най-видимият оттенък на цветовия спектър. По този начин е по-малко вероятно минувачите да влязат или да влязат в стълбата, докато тя се използва.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

.Системата за изравняване SumoStance помага за осигуряване на безопасна настройка на нивото и намалява риска от падане на страничен връх и ви осигурява сигурно усещане, докато използвате вашата стълба.
.Непроводимата конструкция от фибростъкло осигурява допълнителна безопасност при работа около електричество.
.Лекият дизайн помага за предотвратяване на често срещани наранявания като разкъсани ротаторни маншети, дискови хернии, изкълчвания на глезена и разкъсвания на коленни връзки от товарене и разтоварване или носене на тежки традиционни удължителни стълби.
.Индикатор за линия на покрива, за да се осигури бърза и безопасна настройка с поне три фута над точката на контакт.
.Конструкцията с твърда нитова плоча е по-здрава, по-трайна и по-лесна за замяна.
.Удобните мехурчета за ъгъл отстрани и отпред назад помагат да се осигури безопасна настройка всеки път.
.Предварително зададени отвори за полеви монтаж на аксесоари (Тип 1А).
.Патентованата HyperLite SumoStance тежи по-малко от традиционните стълби за удължаване на фибростъкло, въпреки че се предлага с два нивелира с широка стойка.
.Блокиращи се странични релси с вътрешни релсови водачи в долната част на летящата секция и в горната част на основната секция за лесно плъзгане по време на работа.
.Няма изпъкнали външни водачи по пътя, докато се изкачвате и спускате.
.Пружинно екструдирани алуминиеви ключалки за щамповане за гладка и сигурна работа.
.Патентован крак Sure-Set ™ остава в позиция, когато го настроите на плоска неплъзгаща се гумена обувка или режим на шипове за меки повърхности (Тип 1AA).
.Патентованият Ground Cue предотвратява наранявания, като сигнализира на потребителя, когато е безопасно да демонтирате стълбата (Тип 1AA).
.Високо здрава полимерна формована скоба за крака за повишена стабилност.
.Съвместно формованите неплъзгащи се гумени стенни подложки предпазват работните повърхности и осигуряват превъзходна стабилност.
.Устойчиво на атмосферни влияния UV-инхибиращо съединение в смола от фибростъкло за продължително използване на открито.
.Съответства на всички стандарти за якост и изпитване на OSHA, ANSI A14. Разстоянието между стъпалата и стъпките отговаря на стандартите OSHA и Int’l: OSHA 1910.23, OSHA 1926.10.53, CSA Z11, EN131-1, AS / NZS 1892.2.6.2.
.До 20 процента по-твърди от сравнимите стандартни удължителни стълби *
.Широките, плоски стъпала осигуряват голям комфорт и намаляват умората на краката.
.Странично монтираната система с двойни ролки намалява усилията, необходими за повдигане на летния участък с 45 процента и премахва опасността от пътуване, причинена от традиционните въжени системи с централни ролки.
.Плетеното въже е по-голямо, по-меко и по-трайно от обикновеното въже за стълба.
.2-годишна ограничена гаранция.

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.27 , 41 глас(а)

Други продукти от Стълби и аксесоари

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: