Комплект отводнителни канали 4 ALL

Комплект от 3 отводнителни канала, изработени от HD-PE (полиетилен с висока плътност) с обща дължина 3 м. и различни решетки.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Комплектът включва:
3 бр. улея 4ALL от HD-PE , 100 см..
3 бр. решетки(HD-PE , стомана или чугун)
2бр. челни плочи
1бр. заустване ø 110 мм.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Комплекта е идеален за отвдняване на гаражи, тротоари или пространства около къщи. Каналите имат ръбове, изработени от полиетилен, което улеснява монтажа, например върху подове от смола. Всеки от 3-те канала има подготвено място отдолу за завинтване на долния дренаж, включен в комплекта.

Отводнителните канали от серия 4ALL са особено препоръчителни за хора, които искат сами да инсталират системата.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Серията "4ALL" е основната серия от италиански линейни дренажни системи. Каналите от тази серия винаги са изработени от HD-PE и са покрити с решетки от поцинкована стомана или HD-PE (черен).
Съвременните материали и дългогодишният фабричен опит гарантират, че продуктът е много естетичен, издръжлив и най-важното - за монтажа не са необходими специализирани инструменти.

Продуктът се характеризира с естетика, ниско тегло (което позволява лесно транспортиране) и атрактивна цена. За разлика от продуктите, изработени от бетон (или полимербетон), при транспортиране и сглобяване няма механични повреди (струпване).

Всеки канал е дълъг един метър (общо 3 метра) и свързан чрез специално проектирана система (плъзгаща се една в друга), която ви позволява да създавате дренажни линии с всякаква дължина. В двата края на каналите можете да намерите специални места за поставяне на крайните стени, обхващащи цялата линия, прикрепена към комплекта. Дренажната линия може да бъде създадена от произволен брой канали от 1 до безкрайност. За да коригирате дължината на линията според вашите нужди (например 3,5 метра), дренажът може да бъде прекъснат. Това решение има само един недостатък: след отрязване на фрагмент от канала няма място за плъзгане на крайната стена. В тази ситуация стената трябва да се бетонира срещу отрязания ръб.

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.17 , 42 глас(а)

Други продукти от Отводняване

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: