Универсални събирателни шахти

Система Универсални събирателни шахти отлично допълва и разширява възможностите за приложение на система за линеен дренаж Xdrain.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Система Универсални събирателни шахти отлично допълва и разширява възможностите за приложение на система за линеен дренаж Xdrain. Шахтите могат да обединяват дренажа от линейната отводнителна система и да служат като елемент за точково отводняване. Осигуряват директен достъп за ревизия и по-лесна поддръжка. Важна функция на шахтите е да улавят инертни отпадъци и да предпазват от запушване тръбите на отводнителна система. Могат да бъдат използвани за събиране на вода от улуци, в градината, гаража, ниски места в двора, ландшафтни секции, зони около басейни и много други. Разполагат с преграда за разпространението на неприятни миризми от канализационната мрежа. Шахтите и аксесоарите към тях са изработени от висококачествен UV стабилизиран полипропилен кополимер (PP - C).*Произведени са в ЕС според изискванията на стандарти БДС EN 13598-1:2015" и "БДС EN 124-6:201 и са сертифицирани за клас на натоварване А15.В зависимост от размера на шахтата има предвидени отвори за присъединяване на канализационни тръби с различен диаметър от 50 mm до 315 mm.

* Посочената информация е валидна за капаци и решетки с размери 40х40 см и 50х50 см"

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Висококачествен материал
Всички елементи на система събирателни шахти са изработени от UV стабилизиран полипропилен кополимер (PP – C), който не подлежи на корозия и запазва формата си стабилна.

Механична устойчивост
Усиленият дизайн на капаците и решетките гарантира тяхната висока механична устойчивост.

UV устойчивост
Шахтите и аксесоарите към тях се характеризират с устойчивост на UV лъчения, атмосферни влияния и химични агенти.

Удобни за съхранение
Ексклузивният дизайн позволява съхранението на много артикули, окупирайки по-малко място и улеснение на транспортирането

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.10 , 60 глас(а)

Други продукти от Ревизионни шахти и капаци

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: