ARDEX P 51 ДИСПЕРСИЯ ЗА СЦЕПЛЕНИЕ И ГРУНДИРАНЕ 25 кг.

Цена:

455,00 лв

28000025

 - За подове, стени и тавани

 - За вътрешна употреба

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Област на приложение: Грундиране, сцепителен мост и запечатване на пори с възспиращо водата действие. За свързване на пудрещи повърхности напр. върху шлифовани, абсорбиращи анхидритни и анхидритни разливни замазки, за грундиране на циментови замазки, за последващо полагане на шпакловъчни, изравнителни и нивелиращи маси. Като сцепителен мост върху гладки бетонни подове, особено уплътнени циментови замазки и талашитни плоскости при употребата на шпакловачни и израняващи маси. Като сцепителен мост върху подобрени анхидритни замазки, мозайка, пясъчник, плочки и плочкови настилки при употребата на ARDEX К 15 заглаждащата и нивелираща маса. За запечатване на пори върху бетонни основи и циментови замазки: при последващи нанасяния на шпакловки предотвратява изкачването на въздушни мехури от основата, при последващи шпакловки предотвратява изместването на водата за забъркване. Защитно покритие за свързване на праха върху шпакловачни и изравнителни маси, които за кратко време служат като използваеми площи. За вътрешна употреба.

Разходна норма:

Като грундиране и сцепителен мост върху талашитни плоскости около 300 гр неразредена ARDEX P 51 на m2;

Като грундиране и сцепителен мост върху плътна и гладка основа около 200 g концентрирана, това са 300 g разредена 1 : 0,5 с вода ARDEX P 51 на m2.

За запечатване на пори на бетон и циментови замазки около 150 g концентрирана, това са 300 g разредена 1 : 1 с вода ARDEX P 51 на m2;


4.30 , 30 глас(а)

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: