Системи за опазване коренова система на дървото TreeBox/ AirBox

Системи за опазване коренова система на дървото TreeBox/ AirBox.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0893 41 64 41 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Системи за опазване коренова система на дървото TreeBox/ AirBox

Дърветата в градска среда, често са засадени в павета, асфалт и бетон непосредствено до трафика. Те никога не са имали най-добрите условия за растеж. Често са засаждани в минимум почва, заобиколени от гъстата градска тръбопроводна мрежа. Тя е подсилена от бетонова армировка, уплътнени и тромбовани почвени слоеве, които са неподходящи и трудно достъпни за естественото развитие на корените им. Използването на специални растителни субстрати в комбинация с адаптирана структура на фракцията подпомага само ограничено възможността за повишаване на качеството на развитие на дърветата в урбанизирана градска среда, но не е достатъчно.

Цел и решение, което търси Energis е да запазим дърветата от една страна. Едновременно с това, да запазим функцията на повърхността на настилката ненарушена, което да гарантира безопасна градска седа и пространства за придвижване на пешеходците.

TreeBox/ AirBox  са комбинирани дренажни, напоителни и аерационни системи изградени на принципа на дренажните блокчета. Структурата им позволява развитието на кореновата система в дълбочина и огледално на короната на дъвото. Системите облекчават кореновата област на дървото и устойчиво го снабдяват с кислород и вода.

Предимства:

  • Осигурява контролирано напояване, аерация и защита от интензивни натоварвания от трафик.
  • Подпомага развитието на корена огледално на короната в дълбочина, а не хоризонтално, търсейки най- кратък път към въздух, вода и светлина.
  • Предпазва от излизане на кореновата система над повърхността на настилката и пешеходни инциденти.

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.


4.27 , 52 глас(а)

Други продукти от Системи за защита на дърветата

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: