Интериорни Врати - PORTA DOORS - Врати цени

  • ВРАТА + КАСА 14-16 см. (без монтаж)Класическите крила на интериорните врати Толедо, очароват със своите елементи от висококачествено борово дърво, отличаващи се с много устойчива конструкция. Повърхността на крилото е защитена, с екологични водни лакове.  

  • ВРАТА + КАСА 14-16 см. (без монтаж)Дизайнът на колекцията Натура Лайн е допълнение, към радващата се на голям интерес колекция Порта Лайн. Алуминиевите елементи, в сребристо или златисто съчетани с естественото покритие Селект създават интересна композиция, отговаряща на съвременната линия на аранжиране, на вътрешното пространство.  

    Цена: 961,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Натура Спейс е израз на новото мислене за пространството изразено, в умението да се откажете от прекаленото затваряне на помещенията и да се убедите, че светлината е най-добрият дизайнер на вътрешни пространства.  

    Цена: 1 147,00 лв
  • Интериорни врати – Novoferm Изберете вашия модел!

  • Интериорни врати Novoferm   -   Детайли които имат значение -   Остъкление за повече светлина -   Допълнително оборудване – дръжки и други аксесоари


4.56 , 45 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Съобщение *: