Интериорни Врати - PORTA DOORS - Врати цени

 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати Порта Нова са с голямо разнообразие от модели, от висококачествени материали, с атрактивен и стилен дизайн, както и модели, с остъкления са сред основните предимства на тази серия.

  Цена: 530,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Уникалният характер на моделите интериорни врати Порта Лайн е подчертан от вградените в крилата алуминиеви лайсни. Моделите от тази колекция са достъпни в широка цветова гама и високо издръжливите и качествени покрития CPL HQ и Портадур.

  Цена: 474,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    За производството на врати Porta Doors се използва изключително издръжливият, на надраскване и износване Ламинат CPL HQ, с дебелина 0,2 или 0,7 мм. Таблата и касата покрити с CPL HQ - това е гаранция за най-високо качество и комфорт.

  Цена: 442,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Вратите от колекцията Porta Level съчетават различна и модерна визия!

  Цена: 546,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Вратите Porta Doors, от серията Порта Гранде са в елегантни, пастелни, акрилни цветове, които подхождат на всеки интериор.

  Цена: 832,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Вратите от серията Porta Desire са най-продаваните продукти на Porta Doors.

  Цена: 701,00 лв
 • Цената е за КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от колекцията Порта Концепт са в крак с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Моделите са базирани на ефектна рамкова конструкция от вертикални и хоризонтални греди, при което са използвани дървени материали с висококачествени показатели.  

  Цена: 591,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите на Porta Inspire са най-продаваните продукти на Porta Doors през последните години. Вратите Порта Декор са отлична комбинация в съотношение цена и качество.

  Цена: 650,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от серията Porta Balance обединяват изчистен дизайн и елегантна визия, подходяща за всеки интериор, както у дома, така и в офиса.

  Цена: 604,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати от серията Porta Harmony са подходящи за дома всеки дом, те създават уют,  с изчистеното си и естествено излъчване.

  Цена: 571,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Класическите крила, на интериорни врати Porta Madryd са с елементи от висококачествено борово дърво, отличаващи се с много устойчива конструкция.  Повърхността на крилото е защитена, с екологични водни лакове.

 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Интериорните врати от серията Porta Cordoba са от едни от предлаганите ни решения, с естествени покрития. Вратите внасят шик и елегатност, във всеки интериор.


4.20 , 46 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: