Интериорни Врати - PORTA DOORS - Врати цени

  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Вратите от колекцията Porta Level съчетават различна и модерна визия!

    Цена: 817,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Вратите Porta Doors, от серията Порта Гранде са в елегантни, пастелни, акрилни цветове, които подхождат на всеки интериор.

    Цена: 1 484,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Вратите от серията Porta Desire са най-продаваните продукти на Porta Doors.

    Цена: 1 280,00 лв
  • Цената е за КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от колекцията Порта Концепт са в крак с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Моделите са базирани на ефектна рамкова конструкция от вертикални и хоризонтални греди, при което са използвани дървени материали с висококачествени показатели.  

    Цена: 807,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите на Porta Inspire са най-продаваните продукти на Porta Doors през последните години. Вратите Порта Декор са отлична комбинация в съотношение цена и качество.

    Цена: 840,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от серията Porta Balance обединяват изчистен дизайн и елегантна визия, подходяща за всеки интериор, както у дома, така и в офиса.

    Цена: 787,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати от серията Porta Harmony са подходящи за дома всеки дом, те създават уют,  с изчистеното си и естествено излъчване.

    Цена: 763,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Класическите крила, на интериорни врати Porta Madryd са с елементи от висококачествено борово дърво, отличаващи се с много устойчива конструкция.  Повърхността на крилото е защитена, с екологични водни лакове.

    Цена: 1 879,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Интериорните врати от серията Porta Cordoba са от едни от предлаганите ни решения, с естествени покрития. Вратите внасят шик и елегатност, във всеки интериор.

    Цена: 1 881,00 лв
  • ВРАТА + КАСА 14-16 см. (без монтаж)Дизайнът на колекцията Натура Лайн е допълнение, към радващата се на голям интерес колекция Порта Лайн. Алуминиевите елементи, в сребристо или златисто съчетани с естественото покритие Селект създават интересна композиция, отговаряща на съвременната линия на аранжиране, на вътрешното пространство.  

    Цена: 1 485,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Натура Спейс е израз на новото мислене за пространството изразено, в умението да се откажете от прекаленото затваряне на помещенията и да се убедите, че светлината е най-добрият дизайнер на вътрешни пространства.  

    Цена: 1 725,00 лв
  • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Интериорни врати Верте Премиум предлага  гарантирано качество, заедно с атрактивна цена.


2.06 , 53 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: