Интериорни Врати - PORTA DOORS - Врати цени

Какво е необходимо да има една интериорна врата, за да сте сигурни, че тя е правилният избор?

  

Интериорната врата е проектирана за жилищни и офис помещения. Вратите не са предназначени да се използват като входни врати, от стълбището към жилището или на други места, където атмосферните условия са неблагоприятни. Porta Doors имат голяма гама от интериорни врати, с които всеки един наш клиент може да намери нужния му модел врата, по отношение на покритие, характеристика и цена.

  

Освен външният им вид, релеф, остъкляване, трябва да се има предвид и някои технически изисквания, които са ви нужни, при избора на интериорна врата. Те трябва да са стабилни да имат добро уплътнение между крилото и касата.

  

Всеки модел на интериорните врати на Porta Doors са изработени индивидуално. Така по този начин фирмата успява да предложи, на всеки клиент това, от което има нужда. Широката гама от цветове и варианти за остъкление допринася за голямото разнообразие.

   

Porta Doors е фирма, с дългогодишен опит и е лидер, в проектирaнето и производството на висококачествени врати. Ние винаги сме били и ще бъдем в крак, с новите тенденции в дизайна и технологиите, в производството. Компанията дава 5 години гаранция за всяка врата.

 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)Дизайнерска интериорна врата Модел Vector . Моделът съчетава модерната, но същевременно изчистена визия, подхождаща на всеки един интериор. Вектор може да бъде акцента, в стаята или елегантно да се съчетава с останалите мобелите.

  Цена: 571,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Интериорни врати Verte Home предлага  гарантирано качество, заедно с атрактивна цена.

  Цена: 686,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Вратите от Porta колекцията Minimax са атрактивно предложение за клиентите, които търсят ниска цена, но не допускат компромис, с качество на продукта. 

  Цена: 498,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Ето няколко характеристики, с които интериорните врати от групата на Porta Decor са най-продаваните продукти, на Porta Doors през последните години. Вратите Порта Декор са отлична комбинация, в съотношение цена и качество.

  Цена: 490,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати от групата на Порта Роял са най-продаваните продукти, на Porta Doors. Вратите Порта Декор са с отлична комбинация, в съотношение цена и качество.

  Цена: 586,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)Интериорни врати с класически дизайн, елегантност и висок стандарт на изпълнение – това са отличителните черти на колекцията Лондон.

  Цена: 545,00 лв за бр.
 • *Промоцията, от 10% важи при поръчка над 3 броя врати, в шоурумите в    гр. София и гр. Бургас.*Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)   Вратите от серията Порта Стил се характеризират, с разнообразни декоративни качества, които запазват индивидуалния подход, към интериора. Ниските цени са водещ фактор, в избора на врати Porta...

  Цена: 592,00 лв
 • Цената е за КРИЛО + КАСА (без монтаж и обков)   Марката Porta Doors предлагат модели, на остъклени интериорни врати Порта Фокус.   Моделите на Порта Фокус са насочени към клиенти, които желаят да откроят своите жилища със съвременен стил на обзавеждане на Топ Цена.

  Цена: 882,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати Порта Фит, от марката Porta Doors, са съобразени изцяло с индивидуалните изисквания на всеки клиент.   Колекцията интериорни врати се предлагат в 27 цвята, както и три синтетични покрития – от икономичния и атрактивен Портадекор, през висококачественият Портадур, до изключително...

  Цена: 627,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    Интериорните врати Порта Нова са с голямо разнообразие от модели, от висококачествени материали, с атрактивен и стилен дизайн, както и модели, с остъкления са сред основните предимства на тази серия.

  Цена: 797,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Уникалният характер на моделите интериорни врати Порта Лайн е подчертан от вградените в крилата алуминиеви лайсни. Моделите от тази колекция са достъпни в широка цветова гама и високо издръжливите и качествени покрития CPL HQ и Портадур.

  Цена: 650,00 лв
 • Цената е за ПЛЪТНО КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)    За производството на врати Porta Doors се използва изключително издръжливият, на надраскване и износване Ламинат CPL HQ, с дебелина 0,2 или 0,7 мм. Таблата и касата покрити с CPL HQ - това е гаранция за най-високо качество и комфорт.

  Цена: 583,00 лв

2.06 , 53 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: