-10% Покривни прозорци VELUX - Топ Цена

  • Щори и Сенници VELUX

    Щори и сенници VELUX – стил и комфорт

      

    Искате да разнообразите или да декорирате дома си, да имате възможността да контролирате светлината и топлината, която влиза в стаята или да намалите разхода на енергия? VELUX Ви, предлага ново поколение щори и сенници за вашите прозорци. Разнообразието от модели Ви позволява да изберете това от което имате нужда.

    VELUX има голям избор от интериорни щори и сенници и външни щори, подходящи за всеки наш прозорец.

     

     

    Интериорни щори и сенници VELUX

        

    Искате сами да контролите количеството светлина и топлина в стаята? В такъв случай щорите и сенниците на VELUX са вашия избор. Те Ви позволяват с лекота да извършите този контрол. Щорите и сенниците едновременно са стилни и функционални. С тях можете да променяте освен количеството светлина, посоката или да омекотите или напълно да затъмните вашата стая. Изберете между по долу описаните веницианска щора, ролетна щора, затъмнителна щора или сенници. Сега чрез системата Pick & Click монтажът е още по-лесен.

     

     

    Външни ролетни щори VELUX

      

    Външните ролетни щори са високо качествен продукт, който допълнително защитава от светлина и топлина. Също така външните щори на Velux намалява шума при дъжд и е допълнителна сигурност за вашия дом. Монтажа се осъществява с лекота и не изисква много време.

      

      

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  (важи за всички щори и сенници, с марката VELUX)

     

    Запитванe за цена щори и консултация на: [email protected]   тел: 0899 920 816

     

  • Обшивки за покривни прозорци

    Обшивки за покривни прозорци VELUX

    За да бъдат още по – практични и да осигуряват сигурна връзка между Вашия покрив и прозорец, ни е от VELUX създадохме няколко варианта на обшивката, които да прилягат за покривните прозорци VELUX. Нашите обшивки са проектирани и изработени, така че да съвпадат с размера на прозореца съвсем точно и да не позволяват на водата да минава между прозореца и покрива. Чрез тях водата се оттича без проблем извън помещението. В зависимост от разположението на вашия прозорец и покривния материал VELUX разработи качествени и надеждни варианти на обшивката. Тя е направена по стандарт от алуминий, но сега с примес на мед и цинк за по-голяма водоустойчивост.

     

    VELUX предлага три варианта на обшивка :

     

       1. EDW – обшивка за единичен прозорец, предназначен за релефни покривни покрития

       2. EDS – обшивка за единичен прозорец, предназначен за плоски покривни покрития

       3. Комбинирани обшивки – за инсталиране на много покривни прозорци

     Запитванe за цена и консултация на: [email protected]  или тел: 0899 920 816 

  • Покривни Прозорци

    Покривните прозорци VELUX - Гаранция за качество, VELUX цена. Покривен прозорец цена.

  • Ръчно управление  VELUX - Премиум  Пръчка ZCZ 080K Телескопична пръчка ZCT 200K Адаптор ZOZ 040 Ключалка за прозорци ZOZ 012K      

    Цена: 35,00 лв за бр.
  • Velux GVT 103 е прозорец тип - Изход за покрив на необитаеми помещения     -  лесен и безопасен -  практичен и удобен -  устойчив на атмосферни условия -  не се нуждае от допълнителна поддръжка -  идеален за необитаеми тавански помещения

    Цена: 513,00 лв за бр. 570,00 лв
  • Velux GTL 3070 е прозорец тип - Изход за покрив на обитаеми помещения    -  лесен и безопасен -  практичен и удобен -  устойчив на атмосферни условия -  не се нуждае от допълнителна поддръжка -  идеален за обитаеми тавански помещения    Размери: MK08 - 78 х 140 см

    Цена: 1 228,50 лв за бр. 1 365,00 лв
  • Изходът за покрив VLT 025 1000 се използва за излизане на покрива от необитаеми помещения. Оборудван е със стъклопакет, рамка от естествена дървесина и интегрирана алуминиева обшивка в сив цвят.

    Цена: 229,50 лв за бр. 255,00 лв
  • Изходът за покрив VLT 029 се използва за излизане на покрива от необитаеми помещения. Оборудван е със стъклопакет, рамка от естествена дървесина и интегрирана алуминиева обшивка в сив цвят.

    Цена: 274,50 лв за бр. 305,00 лв

2.71 , 66 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: