Окачен таван AMF - ТОП Цена - Растерен Таван

Растерен окачен таван AMF - Knauf

НАЛИЧНОСТИ НА СКЛАД!!! 

Поръчай по телефон: За София: 0887 648 719 За Пловдив: 0885 821 047

за Доставки в страната: 0887 648 719

AMF е предприятие от групата на Knauf, което от години произвежда растерни окачени тавани с разширени функции, които ги правят още по приложими. Те съчетават естетическите изисквания с необходимостта от сигурност.

 

Звъкопоглъщането и звукоизолацията са най-важните акустични качества, които едно акустично пано е нужно да притежава за да бъде качествен и предпочитан материал за една добра акустична среда. Паната AMF с дългогодишния си опит са достигнали това ниво на качество и имат нужната визия, за да отговарят изцяло на вашите изисквания. Проектирани са да бъдат пожарозащитни и са изработени от експерти за специални области на приложение: летища, хотели, училища, семинарни зали, лаборатории и помещения изискващи висока степен на сигурност.

 

Stroitelni.bg е официален дистрибутор на растерни окачени тавани AMF  за България.

 

При нас можете да намерите това от което имате нужда. Единственото, което трябва е да разгледате разнообразието от артикули и да изберете вашия. В случай че се интересувате от допълнителна информация относно продуктите на AMF не се колебайте да ни потърсите на посочения e-mail или на нашия телефон.

Запитванe за обектови цени: 0887 648 719


4.17 , 60 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: