• ВРАТА + КАСА ПРОЕКТ (без монтаж и обков)    Входна врата Агат е на примамлива цена. Тази врата има точково заключване и е отлично решение за Вашият дом. Голямото разнообразие от покрития и цветове, Ви дават свобода да изберете подходящият цвят, за Вашият интериор.

  Цена: 613,00 лв
 • ВРАТА + КАСА ПРОЕКТ (без монтаж и обков)    Таблата на входната врата Опал е подсилена с вътрешна рамка и е двустранно облепена със сандвич-плоча с конструкция от алуминий и HDF. Конструкцията на крилото е изработена от слепена хвойнова дървесина. Пълнежът на крилото е ПДЧ с тръбни отвори.

  Цена: 778,00 лв
 • ВРАТА + КАСА (без монтаж и обков)   Рамката на таблата на входни врати КВАРЦ е изработена от слепено иглолистно дърво, покрито и от двете страни с метален лист и HDF плоча, фурнирована и ламинирана със синтетични покрития – имитация на дърво CPL или PVC, в зависимост от предпочитанията на клиента.

  Цена: 848,00 лв
 • Цената е за КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)      Входните Врати Гранит са предложение към нашите най-взискателните клиенти, за които висококачественото изпълнение е от огромно значение. Използваните материали при производството са за постигане на противовзломен клас "С".

  Цена: 1 076,00 лв
 • Цената е за КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)   Входните Врати ЕКО ПОЛАР са перфектното решение за Вашият дом. Френска сглобка от страната на пантите за противовзломност. Конструкцията е тип сандвич - панел,състоящ се от рамка,изработена от слепена дъбова дървесина и термоизолационен пълнеж, чиято повърхност е покрита с естествен фурнир.

  Цена: 2 030,00 лв
 • Цената е за КРИЛО + КАСА  (без монтаж и обков)     Входните Врати ЕКО ПОЛАР ПАСИВ са перфектното решение за Вашият дом. Френска сглобка от страната на пантите за противовзломност. Конструкцията е тип сандвич - панел,състоящ се от рамка,изработена от слепена дъбова дървесина и термоизолационен пълнеж, чиято повърхност е покрита с естествен фурнир.

  Цена: 2 270,00 лв

4.00 , 36 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Съобщение *: