Сухо строителство - Строителни материали на топ Цени.

 • Гипсокартон Кнауф

  Гипсокартона е строителен материал който представлява панел от два листа хартия или картон между които има гипс с дебелина около 1-2 см. Използва се предимно за облицовка на стени, окачени тавани, декоративни елементи и преградни стени.

   

  KNAUF предлага три вида гипсокартон в зависимост от функцията която ще изпълнява:

   

  • Обикновен гипсокартон, който предимно се използва за изграждането на преградни стени или окачени тавани. Техническото му обозначение е GKB. Стандартния цвят на обикновения гипсокартона е бял.

   

  • Водоустойчив гипсокартон – има всички свойства на обикновения гипсокартон. Специалното при водоустойчивия е вложения силикон в с средата на плоскостта. Благодарение на нея този тип гипсокартон не влошава своите експлоатационни характеристики при наличие на влага. Неговото техническо обозначение е GKI. Цветовете на гипсокартонените плоскости е зелен. Той е подходящ за помещения с голяма влажност.

   

  • Пожароустойчив гипсокартон – покрива изискванията за противопожарна безопасност. В сърцевината на гипсокартонената плоскост са вложени фибри , които не позволяват разпространението на огъня. Цвета на този тип гипсокартон е типичен за характеристиката му – червен. Означението му е GKF.
   
   
  Количества на склад.

   

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected] или Тел: 0882 054 184
 • Гипсофазер Кнауф

  Гипсофазер KNAUF е плоскост произведена от специални целулозни влакна, от подбрани видове хартиени отпадъци в комбинация с гипс. Гипсът е много подходящ материал от гледна точка на това, че не причинява алергични реакции. При самото производство на гипсофазера не се използват никакви лепила и вредни химикали, така по този начин плоскостите създават добър вътрешен климат в самото помещение. Гипсофазерните плоскости KNAUF също така се използват за облицовка на носещи и неносещи конструктивни елементи, за суха замазка или пожарна облицовка. Има опция да се положи и на фасада на сглобяеми къщи, но изисква външна топлоизолация.

   

  Гипсофазера може да се реже с макетен нож и лесно да се пречупят на ръб. Плоскостта завършва с прав кант, без скосяване.

   

  Материалът е лесен за работа и е един от евтините продукти. Гипсофазера KNAUF предимно се използва за стена и таван, и се монтира се във влажни помещения. Плоскостта е повърхностно импрегнирана, което изисква допълнителна хидроизолация в ъглите.

   

   

  Количества на склад от най-масовите модели.

   

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected] или Тел: 0882 054 184
 • Профили за гипсокартон

 • Аквапанел

  Ние предлагаме Аквапанел Kanuf наличен на склад.

  Тук ще намерите аквапанел на най-добрата цена в България.

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected] или Тел: 0882 054 184

 • Акустични плоскости Кнауф Cleaneo

     

  По-добро качество на живот с Knauf Cleaneo

  Въздухът, който дишаме, е ритъмът на живота ни. В звуците на ежедневието търсим хармонията си с околния свят. И все по-често осъзнаваме, че ни липсва природата, където се чувстваме здрави и пълноценни. Не е нужно обаче да живеем или работим в гората, за да си осигурим по-добро качество на живот и здравословна среда.

  Малко от нас познават невидимите врагове, които всеки миг изсмукват силите и здравето ни. Статистиките сочат, че въздухът в затворените помещения може да бъде до 50% по-токсичен от този на открито. В съвременния свят ние прекарваме 3-4 пъти повече от времето си на закрито с постоянен шум, отколкото преди 30 – 40 години. Рядко се сещаме, но поддържането на здравословна среда е невъзможно без да говорим за чист въздух и ограничаване на шума.

  Решението е добре познато в европейската практика, а днес влиза вече и в българския дом. Немският гигант Knauf направи революция в производството на материали за интериора, създавайки гипсовите плоскости KnaufCleaneoAkustic с иновативна структура и състав за пречистване на въздуха и звукопоглъщащи свойства.

  Иновативният продукт вече се разработва и на родна почва в сърцето на Родопите – в завода Кнауф Марица (община Гълъбово). Българското производство под немски контрол дава по-голяма достъпност на продукта, но същевременно и гаранция за качество. Навлизането на KnaufCleaneoAkustic- гипсовите плоскости със специален примес от минерала зеолит- в строителната практика решава комплексно проблема със замърсения въздух и лошата акустика в помещенията. Дава оригинални дизайнерски решения и предлага лесен монтаж.

                               

  Интериорният дизайнер у всеки

  Всеки може да се превърне в интериорен дизайнер и да даде пълна свобода на въображението си благодарение на лесния монтаж и разчупена визия на плоскостите CleaneoAkustic.

   Да направим дома си по свой вкус и стил! Да внесем в дома си природа и естествено чиста среда! Да създадем с KnaufCleaneoAkustik у дома комфорт и по-висок съвременен стандарт на живот!                      

         

  Чист въздух – мисията изпълнена

  Общоприето е схващането, че замърсяването на въздуха идва „отвън“ – смок, мъгла, газови изпарения и др. Но истината е, че въздухът вътре – в дома и офиса, може да е много по-опасен. Причината за това е, че в затворените помещения липсва циркулация на въздуха. Така в него се натрупват остатъци от плесен и полени, прахови частици, цигарен дим, изпарения, битова химия и газове.

  Плоскостите Knauf Cleaneo Akustiк са лесното и екологично решение за този проблем. Те са специално перфорирани, което ги превръща в постоянно действащ филтър. Той не се нуждае от електроенергия и функционира безотказно през целия период на съществуването си в помещенията. Така контролът над качеството на въздуха може да бъде в ръцете ни.

  С чист въздух у дома и офиса ние увеличаваме нивото на хемоглобина в кръвта си, а в резултат се подобрява мозъчната дейност. Доказано е също, че благоприятният микроклимат има противовирусен и противобактериален ефект, намалява симптомите на алергии и стабилизира функцията на имунната система.

  Чистият въздух има и влияние и върху нивото на енергия, подобрява съня и води до чувството за щастие.

             

  Шумът – успешно победен

  Шумът от прахосмукачката, климатика, тостера и външните дразнители, отразен многократно от кънтящите стени и тавани, има неблагоприятно действие върху нас.

  Много често в жилищата има акустични дефекти, които вредят сериозно на емоционалното ни и физическо състояние. Едни от най-опасните звуци са именно тези с нисък интензитет. Те не застрашават слуха ни директно, но повишават налягането, причиняват умора, намаляват съня, повишават стреса, влияят негативно на храносмилането и пречат на концентрацията.

  Според специалисти, шумът вкъщи и на работното място променя социалното поведение и причинява раздразнение и дори психично разстройство. Открита е пряка връзка между шума и сърдечно-съдовите заболявания.

   

  Хората в т.н.open office доказано са по-малко мотивирани и по-малко креативни, заради непрестанния шум. Неслучайно е от изключително значение добрата акустика на едно помещение.

  Благодарение на специфичната си структура плоскостите Cleaneo поглъщат и намаляват отразяването на звуковите вълни. Окачените тавани, съставени от тях, чувствително подобряват комфорта в помещенията – поддържат здравословен микроклимат и намаляват шумовото натоварване.    

  Зеолит- лечебният дар от природата

  Зеолитите са лечебния дар от майката природа.Те са минерали с уникална кристална структура, чиито залежи са в скалните маси. Нашата страна е привилегирована да притежава най-качествените и най-богатите на зеолитов книлоптилолит залежи в света, които се намират в Източните Родопи.

  Множество различни изследвания върху ползите от детоксикацията с клиноптилолит доказват, че минералът балансира pH в човешкия организъм, действа като антиоксидант, подпомага фукцията на черния дроб. Минералът изчиства организма от токсични и радиоактивни елементи, улавя и извежда канцерогенните вещества, които се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване и употреба на нитратна сол. Той нормализира кръвното налягане, повишава активността на клетките, изграждащи костното вещество, помага на организма да усвои по-пълноценно полезните вещества.

  Плоскостите Knauf Cleaneo Akustik са произведени от гипс, за който се знае, че е изключително добре приет от човешкия организъм заради сходното pH, но освен това съдържат минерала зеолит. Той се добавя към гипсовия разтвор при тяхното производство. Благодарение на своята микропореста структура и химичен състав те имат силно изразени йонообменни свойства и представляват отлични природни молекулни сита. Зеолитът им придава способността да разграждат летливите органични съединения, съдържащи се във въздуха, и да ги преработват до безвредни съставки – въглероден диоксид и вода.

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected] или Тел: 0882 054 184

 • Гипсокартон Синиат


2.94 , 64 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: