Секционни гаражни врати Novoferm - Топ Цени | Stroitelni.bg

Секционни гаражни врати Novoferm

  

Стоманени секционни гаражни врати Novoferm - Винаги първият избор Секционни гаражни врати от Novoferm осигуряват завършек на външността на вашата къща или кооперация. В Stroitelni.bg можете да избирате между шест модела на лицевото покритие, три изолационни дебелини- iso 20 и iso 45, пет повърхности и безбройни Super Color и RAL специални цветове. Направете запитване на телефоните или във формата за контакти.

 

Секционни гаражни врати – по-голямо място в гаража е едно от водещите предимства на секционните врати. Дизайн,разнообразие и качество – това е нужно на гаража ви.

 

Какви са предимствата на секционните гаражни врати Novoferm?

 

• Оптимално спестяване на пространството

• Принципът на действие е лесен и достъпен

• Този тип гаражна врата се състои от отделни елементи, наречени секции свързани по между си с панти

• Предимството на секционната врата Novoferm е, че не е нужно да имате пространство пред гаража ви. Вратата с електрическо задвижване се отваря вертикално нагоре, като удобно се нагъва нагоре до тавана.

• Секционната врата се монтира зад входа.

• Дизайна, качеството на материалите и разнообразието от допълнителни елементи дават на гаража ви облика на вашата къща и личния ви вкус.

 

Носител на  TÜV сертификат за Изпитана защита от в злом.  - Защита от прищипване на пръстите отвътре и отвън - Защита от посягане в касата и намиращ се вътре водач на въжетата - Задвижване със самоконтролираща се изключваща автоматика - Тройни пружинни пакети - Защитени от посягане направляващи ролки и канали

 

Всяка секционна гаражно врати се продава с: 2 бр. Дистанционно управление.

     

      

 Гаранция: 10 годишната гаранция за всички метални срещу корозия и 2 годишната гаранция за механиката на системата NovoPort®  гарантират дългогодишното удоволствие и  сигурност от вашата гаражна врата.

  

  

Количества на склад от най-масовите модели.
Запитванe за цена и консултация: [email protected] и Тел: 0899 92 08 16
 


3.92 , 60 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: