Индустриални и логистични врати

Индустриални врати – изберете най- подходящите дизайн и функции с индивидуална поръчка.

Предлагаме професионални решения за всички индивидуални изисквания. За запитване за цена, моля да се свържите с наш сътрудник през формата за контакт или телефоните в сайта.

 

Индустриалните врати са създадени с течение на годините и опита на своите потребители. С тяхна помощ производителя стига до правилния избор на вида и оформлението, което е от първостепенно значение. Правилно подбраните продукти спомагат за добрата визия и логистичните процедури и снижават разходите.

 

Всички индустриални врати  отговарят на европейския стандарт. Произвеждат се в стриктно подчинение и строго съобразяване с този стандарт.

 

Видове:

 

• Индустриални секционни врати - това което ви е нужно. Едно добро решение за затваряне на индустриални обекти.

Елегантния дизайн допринася за добрия имидж на предприятието.

 

Индустриални Ролетни врати и решетки - индивидуални и уникални. Универсални сами за себе си, идеално средство за затваряне.

Имат възможност да са алуминийеви или стоманени, или да си изберете цвят по RAL

 

 • Индустриални Ролетни врати

  индустриални Ролетни врати

 • Индустриални секционни врати

  Индустриални секционни врати 

  Индустриални секционни врати предоставят възможността на съвременния архитект, дизайнерски решения, за да направи уникални неща със промишлената сграда и да я превърне в нещо специално. Вратите са средство за затваряне на промишлен обект, които трябва да осигуряват надежден механизъм за затваряне. Също така за отлична изолация и красив външен вид.

  Промишлените зони вече не са сиви и мрачни, а с елегантен и съвременен облик. За това хората започнаха да ги наричат „промишлен парк“ . Понякога тези „промишлени паркове“ граничат с жилищните комплекси.

  Индустриалните секционни врати на  често се използват и за нежилищни сгради. Като базите за противопожарна защита, на експозиционни зали, гаражни, автобусни депа и дистрибуторски центрове.


3.60 , 53 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: