Индустриални и логистични врати - Novoferm

Индустриални врати Novoferm – изберете най- подходящите дизайн и функции с индивидуална поръчка.

Предлагаме професионални решения за всички индивидуални изисквания. За запитване за цена, моля да се свържите с наш сътрудник през формата за контакт или телефоните в сайта.

 

Индустриалните врати на Novoferm са създадени с течение на годините и опита на своите потребители. С тяхна помощ производителя стига до правилния избор на вида и оформлението, което е от първостепенно значение. Правилно подбраните продукти спомагат за добрата визия и логистичните процедури и снижават разходите.

 

Всички индустриални врати на Novoferm отговарят на европейския стандарт. Произвеждат се в стриктно подчинение и строго съобразяване с този стандарт.

 

Видове:

 

• Индустриални секционни врати - това което ви е нужно. Едно добро решение за затваряне на индустриални обекти.

Елегантния дизайн допринася за добрия имидж на предприятието.

 •  Секционни врати Thermo
 •  Секционни врати NovoLux

 

Индустриални Ролетни врати и решетки - индивидуални и уникални. Универсални сами за себе си, идеално средство за затваряне.

Имат възможност да са алуминийеви или стоманени, или да си изберете цвят по RAL

 • TH80
 • Th100
 • V80
 • RG

 

• Бързо движещи се индустриални врати - NovoSpeed Solutions – гъвкави и бързо движещи се те са обезопасени и съотвестват на европейския стандарт.

Бързи, функционални и индивидуални и енергоспестяващи.

 • NovoSpeed AluA/AluS
 • NovoSpeed Basic/Food
 • NovoSpeed Economic/Food
 • NovoSpeed Flex Flexedge/Hard Edge
 • NovoSpeed Heavy Indoor/Outdoor

 

 • Индустриални Ролетни врати

  индустриални Ролетни врати Novoferm

  Ролетни индустриални врати на Novoferm са алуминиеви или стоманени. Те са съобразени със всяка разпоредба и са стандартно решени, също така индивидуални и идеално средство за затваряне. Едно от допълнителните предимства е монтажът, който също се извършва съобразно европейските изисквания. Дизайна на профилите и цвета са допълнителна нотка към вашата визия. Нашите ролетни врати и решетки са задължително придружени със сертификат TÜV, който е гаранция за качеството на продукта. Стандартното оборудване включва двигател с управляващо устройство за сигурност и командно табло за управление. 

  Стоманените и алуминиеви профили се предлагат и с покритие във всеки цвят по RAL

 • Индустриални секционни врати

  Индустриални секционни врати Novoferm

  Индустриални секционни врати предоставят възможността на съвременния архитект, дизайнерски решения, за да направи уникални неща със промишлената сграда и да я превърне в нещо специално. Вратите са средство за затваряне на промишлен обект, които трябва да осигуряват надежден механизъм за затваряне. Също така за отлична изолация и красив външен вид.

  Промишлените зони вече не са сиви и мрачни, а с елегантен и съвременен облик. За това хората започнаха да ги наричат „промишлен парк“ . Понякога тези „промишлени паркове“ граничат с жилищните комплекси.

  Индустриалните секционни врати на Novoferm често се използват и за нежилищни сгради. Като базите за противопожарна защита, на експозиционни зали, гаражни, автобусни депа и дистрибуторски центрове.

  Фирма Novoferm има голямо разнообразие от външно оформление благодарение на палитрата от цветове и тяхната комбинация, както и от различните видове материали, като панели и пълнеж.

 • Бързодвижещи се врати

  Бързо движещи се индустриални врати Novoferm - NovoSpeed Solutions – гъвкави и бързо движещи се.

   

  Индустриалните врати на Novoferm серия NovoSpeed Solutions са бързи, функционални и индивидуални. При тях не само промишлеността се повишава, но и енергийните разходи се покачват.

  Гъвкавите бързо движещи се врати са разработени както за вътрешна употреба така и за външна. Също така по ваши размери и изисквания Бързото им отваряне и затваряне допринасят за оптимизиран поток на материалите и за поддържането на температурата в производствените зали и във фабриките. Отговарят на европейските изисквания за безопасност. Фирма Novoferm произвежда продуктите следвайки тези стандарти и гарантира за функционалността не само при работа, но също така и при монтажа и поддръжката.


4.22 , 51 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: