стълба DARK HORSE FIBERGLASS

Цена:

1 199,00 лв

за бр. с ДДС/ На склад

1,199.99 лв. – 1,449.00 лв.

Универсалност, на която можете да се доверите.

Поддържане на безопасността на работниците.

Лесно използване.

Налични на склад - за обектови цени и отстъпки се свържете с нашия офертен отдел на тел: 0882 054 184 или на [email protected] / [email protected]

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Универсалност, на която можете да се доверите:
Способна да се адаптира към почти всяка ситуация на катерене, тази стълба може да се трансформира в десетки различни конфигурации. Сред тях са стълбите за удължаване, A-рамката и 90-градусовите в различни размери. Поради изключителната си адаптивност, този конкретен модел може лесно да бъде конфигуриран за безопасна употреба на стълби или други неравни повърхности. Като такива, трябва да имате само една стълба, за да задоволите всичките си нужди на работното място.

Поддържане на безопасността на работниците:
Този конкретен модел може да се похвали с редица функции, които имат за цел да поддържат потребителите в безопасност. Сред тях е широко расклешена основа, която осигурява по-голяма странична стабилност от типичната стълба с права страна или удължаване. Тази добавена стабилност помага за предотвратяване на произшествия, причинени от прекомерно достигане. Изградена от непроводим композит от фибростъкло, стълбата може безопасно да се използва практически във всяка работна среда.

Лесно използване:
Този конкретен модел е създаден с цел да помогне на потребителя да спести време и енергия. Той не само лесно се трансформира в разнообразие от различни видове стълби и размери, но също така е изработен от лек материал, който улеснява придвижването от място на място. Лекият дизайн също помага за предотвратяване на наранявания на раменете и гърба, които могат да възникнат при транспортиране на по-тежки модели. Въпреки лекия дизайн, стълбата Little Giant Dark Horse предлага превъзходна здравина и издръжливост.

.LiteWave технология и лека алуминиева конструкция. Непроводима конструкция от фибростъкло.

.Издръжливост от 136 кг до 170 кг в зависимост от модела.

.Включена 2-годишна гаранция.

Ако не знаете кой продукт ще е най-подходящ за Вас, можем да ви консултираме и помогнем в избора на най-подходящата система.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ на тел: 0882 054 184


4.97 , 38 глас(а)

Други продукти от Стълби и аксесоари

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: