Плъзгащи пожароустойчиви врати Novoslide EI 120 мин. Novoferm - Топ Цени

Пожароустоичиви врати Novoslide 120 минутна е плъзгаща врата без

долeн водач.

  

Най-добрите цени в България!

 

Налични на склад

Повече детайли Направи запитване

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа за да потвърдите поръчката

Поръчай
без регистрация

Повече информация

Плъзгащи пожароустойчиви врати Novoslide EI 120 мин.

 

   

Плъзгаща топлоустойчива врата Novoslide 120 минутна от Novoferm е проектирана за промишлени сгради и помещения които са голям отвор (50 кв м).

Идеална е за гараж (с намалена височина на пода), навеси и складове. Тя се отличават с качеството на материала и с безопасната експлоатация с течение на времето.

  

Плъзгащата пожароустойчива врата Novoslide 120 минутна може да се използва както вътрешно, така и външно. Простата конструкция позволява монтирането на други места, понякога с осъществяването на фалшиво укриване. Плъзгането се осъществява с лекота поради колелата, монтирани на сачмени лагери. Затварянето се контролира от регулируем противовес на тегло, обикновено се контролира от термопрекъсвачът.

   

Всички движещи се части на плъзгащата се пожароустойчива врата Novoslide 120 минутна могат лесно да бъдат проверени, и позволяват лесна поддръжка. При поискване е възможно да вмъкнете няколко варианта: пешеходна врата с или без паник устройство, само затварящи се устройства, контролирани от централизирана пожароизвестител.

 

 Предлага се с сертификат. 

 

 

Технически данни:

 

Състои се от панели с дебелина 52 мм, има вътрешна рамка от поцинкована стомана, покрита с полиуретанова пяна, която уплътнява вратата до 43 кг / куб.м., и е покрита с гладък метален лист в цвят с дебелина 7/10мм. Предлага се в различни цветове.

За да се предпази повърхността на вратите от всякакви драскотини, се прилага самозалепващ филм да бъде отстранен след това по време на фазата на носене.


4.30 , 57 глас(а)

Други продукти от Противопожарни Врати

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: