Възможности за управление за бързо движещи врати на Novofem

Възможности за управление за бързо движещи врати на Novoferm

Няколко вида в зависимост от това какво ви трябва !

Повече детайли Направи запитване

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Повече информация

Възможности за управление за бързо движещи врати на Novofem

  

Ръчно задвижване 

 

Лесно и практично решение за управление на бързо движеща се врата. Подходяща за комфортното преминаване на хора през вратата пеша. Командното табло позволява бързо и лесно, с едно натискане на бутона да се отвори вратата.

 

  

Управление с дистанционно въже

 

За удобството на вашите служители Novoferm предлага възможност за управление на бързо движеща се врата, с помощта на шнур и синтетично въже. Използва се предимно за трафика на мотокари, по този начин на шофьора не му е нужно да слиза от мотокара. С едно дърпане на въжето, вратата се отваря.

 

  

Радарен датчик / датчик за присъствие

 

Влезете ли в обсега на радара бързо движещата врата сама се отваря. Радара има конично поле на обхват, който засича движението. Степента на чувствителност, посоката и размера на радара, могат да бъдат променяни според вашите желания.

 

  

Радарен датчик Condor

 

Комбинира две функции. Първо радара засича движението, а след това инфрачервеното устройство сканира неподвижните обекти. Така по този начин бързо движещата индустриална врата ще се отвори сама и в двата случая.

 

  

Индукционни намотки

 

Чрез индукционния елемент се създава магнитно поле което улавя металните предмети. Когато електрокара приближи магнитното поле, го улавя и врата се отваря автоматично. Този елемент най-често се добавя за допълнителна защита.

   

    

Дистанционно радиоуправление

 

Дава възможност да избирате вида работа, която ще извършва, дали само превозни средства или хора с предавател ще могат да отварят вратата. Предавателите имат един или повече канали.

    

    

Фотоклетка

  

Функцията й е за наблюдение на прохода и за по-голяма сигурност при работа. Когато лъча на фотоклетката е прекъснат, вратата не може да се затвори.

  

  

Светлинна решетка

 

Осигурява по-голяма сигурност от фотоклетката. Полето на светлата завеса е по-голяма. Така този тип управление, на бързо движещата врата на Novoferm, предлага безпроблемно преминаване на товари с различни размери.


4.54 , 50 глас(а)

Други продукти от Индустриални и логистични врати

избрани продукти

Разгледани продукти

Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: