Индустриални и логистични врати - Novoferm

 • Индустриални Ролетни врати

  индустриални Ролетни врати Novoferm

  Ролетни индустриални врати на Novoferm са алуминиеви или стоманени. Те са съобразени със всяка разпоредба и са стандартно решени, също така индивидуални и идеално средство за затваряне. Едно от допълнителните предимства е монтажът, който също се извършва съобразно европейските изисквания. Дизайна на профилите и цвета са допълнителна нотка към вашата визия. Нашите ролетни врати и решетки са задължително придружени със сертификат TÜV, който е гаранция за качеството на продукта. Стандартното оборудване включва двигател с управляващо устройство за сигурност и командно табло за управление. 

  Стоманените и алуминиеви профили се предлагат и с покритие във всеки цвят по RAL

 • Индустриални секционни врати

  Индустриални секционни врати Novoferm

  Индустриални секционни врати предоставят възможността на съвременния архитект, дизайнерски решения, за да направи уникални неща със промишлената сграда и да я превърне в нещо специално. Вратите са средство за затваряне на промишлен обект, които трябва да осигуряват надежден механизъм за затваряне. Също така за отлична изолация и красив външен вид.

  Промишлените зони вече не са сиви и мрачни, а с елегантен и съвременен облик. За това хората започнаха да ги наричат „промишлен парк“ . Понякога тези „промишлени паркове“ граничат с жилищните комплекси.

  Индустриалните секционни врати на Novoferm често се използват и за нежилищни сгради. Като базите за противопожарна защита, на експозиционни зали, гаражни, автобусни депа и дистрибуторски центрове.

  Фирма Novoferm има голямо разнообразие от външно оформление благодарение на палитрата от цветове и тяхната комбинация, както и от различните видове материали, като панели и пълнеж.

 • Бързодвижещи се врати

  Бързо движещи се индустриални врати Novoferm - NovoSpeed Solutions – гъвкави и бързо движещи се.

   

  Индустриалните врати на Novoferm серия NovoSpeed Solutions са бързи, функционални и индивидуални. При тях не само промишлеността се повишава, но и енергийните разходи се покачват.

  Гъвкавите бързо движещи се врати са разработени както за вътрешна употреба така и за външна. Също така по ваши размери и изисквания Бързото им отваряне и затваряне допринасят за оптимизиран поток на материалите и за поддържането на температурата в производствените зали и във фабриките. Отговарят на европейските изисквания за безопасност. Фирма Novoferm произвежда продуктите следвайки тези стандарти и гарантира за функционалността не само при работа, но също така и при монтажа и поддръжката.


4.22 , 51 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Град *:
Съобщение *: