• Гипсокартон Кнауф

  Гипсокартона е строителен материал който представлява панел от два листа хартия или картон между които има гипс с дебелина около 1-2 см. Използва се предимно за облицовка на стени, окачени тавани, декоративни елементи и преградни стени.

   

  KNAUF предлага три вида гипсокартон в зависимост от функцията която ще изпълнява:

   

  • Обикновен гипсокартон, който предимно се използва за изграждането на преградни стени или окачени тавани. Техническото му обозначение е GKB. Стандартния цвят на обикновения гипсокартона е бял.

   

  • Водоустойчив гипсокартон – има всички свойства на обикновения гипсокартон. Специалното при водоустойчивия е вложения силикон в с средата на плоскостта. Благодарение на нея този тип гипсокартон не влошава своите експлоатационни характеристики при наличие на влага. Неговото техническо обозначение е GKI. Цветовете на гипсокартонените плоскости е зелен. Той е подходящ за помещения с голяма влажност.

   

  • Пожароустойчив гипсокартон – покрива изискванията за противопожарна безопасност. В сърцевината на гипсокартонената плоскост са вложени фибри , които не позволяват разпространението на огъня. Цвета на този тип гипсокартон е типичен за характеристиката му – червен. Означението му е GKF.
   
   
  Количества на склад.

   

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected]
 • Гипсофазер Кнауф

  Гипсофазер KNAUF е плоскост произведена от специални целулозни влакна, от подбрани видове хартиени отпадъци в комбинация с гипс. Гипсът е много подходящ материал от гледна точка на това, че не причинява алергични реакции. При самото производство на гипсофазера не се използват никакви лепила и вредни химикали, така по този начин плоскостите създават добър вътрешен климат в самото помещение. Гипсофазерните плоскости KNAUF също така се използват за облицовка на носещи и неносещи конструктивни елементи, за суха замазка или пожарна облицовка. Има опция да се положи и на фасада на сглобяеми къщи, но изисква външна топлоизолация.

   

  Гипсофазера може да се реже с макетен нож и лесно да се пречупят на ръб. Плоскостта завършва с прав кант, без скосяване.

   

  Материалът е лесен за работа и е един от евтините продукти. Гипсофазера KNAUF предимно се използва за стена и таван, и се монтира се във влажни помещения. Плоскостта е повърхностно импрегнирана, което изисква допълнителна хидроизолация в ъглите.

   

   

  Количества на склад от най-масовите модели.

   

  Запитванe за цена и консултация на: [email protected]
 • Профили за гипсокартон

 • Аквапанел

 • Акустични плоскости Кнауф Cleaneo

 • Перлитена плоскост


4.00 , 59 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Съобщение *: