Гаражни врати novoferm | Топ Цени - Stroitelni.bg

Какво трябва да знаете преди да изберете гаражна врата?

 

Най-евтиния и бърз вариант е маховата гаражна врата или така нареченото летящо крило. Тази врата няма изолация и именно това дава разликата в цената, но тя също може да е снабдена с механизъм с дистанционно управление. Това я прави икономически най-изгодното решение за вашия гараж и перфектно решение за вашия подземен гараж.

 

Друг вариант за вашия гараж са секционните гаражни врата, които имат добри топлоизолационни качества. Тези врати задоволяват изискванията и на най-взискателния клиент.

Те могат да бъдат поръчани в различни цветови гами и дървесни декори. Всяка врата има 2 години гаранция на продукта и 10 години гаранция срещу корозия.

 

Мислите как да си отворите гаражната врата без да излизате от колата в студеното и дъждовно време? Ние от Novoferm сме помислили за всичко. Разнообразието от автоматични гаражни врати може да задоволи всяко ваше желание. Независимо дали е за нова сграда или е за обновяване на сегашния ви гараж. С едно натискане на бутона и гаражната врата Novoferm ще се отвори и автоматично ще ти позволи да влезеш у дома си.

            

       

         

Novoferm предлага:

 

 - Секционни гаражни врати – повече място във вашия гараж. Предимството им е, че можете да използвате пълната височина на отваряне на гаража, тъй като се нагъва до тавана и спестява място.

 

Видове секционни гаражни врати:

        • стоманени секционни гаражни врати

        • дървени секционни гаражни врати

 

 - Махови гаражни врати – удобство, добър външен вид и ниска себестойност. Удобни за отваряне дори когато е ръчно. Маховите гаражни врати на Novoferm се монтират лесно и са много безшумни.

 

Видове махови гаражни врати:

        • стоманени махови гаражни врати с обшивка на линии

        • стоманени махови гаражни врати с обшивка на касети

        • дървени махови врати

        • махови гаражни врати за готови гаражи

 

 - Странични врати цени – практично и хитро решение за всеки дом. Когато имате странична гаражна врата не е необходимо да отваряте цялата врата, за да вземете нещо малко. Също така дизайна, визията на страничната врата да бъде едно към едно с гаражната врата.

 - Задвижвания за гаражни врати – лесно и удобно всеки ден. Със задвижващите системи, който Novoferm предлага, имате уникалната възможност да си направите прибирането в къщи комфортно. Не е необходимо да излизате от колата си когато навън вали или е много студено. Със съвременния си дизайн и предлаганите различни функции, задвижващите системи на Novoferm , представляват икономично решение за всеки гараж.

 

Аксесоари за гаражни врати на ниски цени – защитете своя дом, с голямата гама от аксесоари като дистанционни за гаражни врати, канални и кодирани управления или биометричен скенер допринасят за улеснение при работа с гаражните врати.


4.30 , 30 глас(а)
Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа.
Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на тел: 0899 920 816 или [email protected]

Запитване

Имейл *:
Телефон *:
Съобщение *: